De Ananas, Leiden
De Ananas is een modern nieuwbouwproject in Leiden, bestaande uit 374 woningen.
Bekijk het project
De Bloem, Rijnsburg
Servicecomplex Calla in Rijnsburg is onderdeel van woonwijk De Bloem.
Bekijk het project
Parckweide, Bodegraven
Er is voor ieder wat wils in Parckweide. Een diversiteit aan eengezinswoningen in een fijne groene wijk.
Bekijk het project
Previous slide
Next slide

Over ONS

Ons kantoor is sinds 2006 met name actief op het gebied van nieuwbouw en verhuur van bedrijfsonroerend goed.

De Raad Woonmakelaars is onderdeel van De Raad Groep welke gevestigd is aan De Sandtlaan in Katwijk. De Raad Groep bestaande uit De Raad Bouw, De Raad Bouwontwikkeling, De Raad Vastgoed & De Raad Bedrijfs-en woonmakelaars is een onderneming welke is opgericht in 1926. 

Een klein kantoor met grote mogelijkheden, dat is wat het makelaarskantoor zeker typeert. Door het uitgebreide dienstenpakket voor zowel verkoop als verhuur zijn wij een uniek kantoor. Onze makelaars zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in hun werkgebied. 

Makelaardij 

Onze makelaardij verhuurt en verkoopt sinds 2006 woningen in diverse (nieuwbouw)projecten. Wij zijn een klein kantoor met grote mogelijkheden, waardoor wij u zo op een zo persoonlijk mogelijke manier kunnen helpen bij het creëren van uw nieuwe thuis. Dat is hetgeen dat ons typeert en waar we trots op zijn. 

Ons bevlogen en gespecialiseerde team van kopersbegeleiders, makelaars en binnendienst medewerkers kan u van dienst zijn op ieder aspect van het aankopen/huren van een (nieuwbouw)woning. Wij informeren u over de ontwikkelingen rondom het project, de mogelijkheden in het aanbod van de woningen die te huur en te koop zijn. Daarnaast begeleiden wij u tijdens het gehele proces, beantwoorden al uw vragen en nemen we contractstukken met u door.

 

Kopersbegeleiding

De afdeling Kopersbegeleiding is als onderdeel van De Raad Woonmakelaars werkzaam voor de begeleiding van kopers die een woning gekocht, of soms gehuurd, hebben in één van de projecten van De Raad Bouw. Door toevoeging van de Kopersbegeleiding aan de dienstverlening van De Raad Makelaars beheerst het kantoor expertise in alle facetten van het nieuwbouwproces: van verkoop tot oplevering. De afdeling kopersbegeleiding is betrokken bij het maken van optiekeuzelijsten en het selecteren van projectshowrooms in samenwerking met de projectleiding.

Zodra een persoon heeft gekocht plannen wij een kennismakingsgesprek in met die koper om het verdere proces toe te lichten en geven we diegene toegang tot een kopersportaal. Hierin staat de koper tijdens het hele bouwproces met ons in contact en behoud die overzicht in de sluitingsdata en meerwerkopties. We begeleiden de koper bij het maken van meerwerkkeuzes, het verwerken hiervan en zorgen voor de communicatie met de uitvoering en onderaannemers. Ook is de kopersbegeleiding verantwoordelijk voor het uitsturen van nieuwsberichten, het inplannen en begeleiden van kijk- en inmeetmomenten en het voorbereiden van (voor)opleveringen.

Medewerkers

Marjanne de Wolff

Register makelaar

Joyce de Mooij

Kandidaat Register Makelaar Taxateur & Kopersbegeleiding

Miranda Bouwmeester

Medewerkster Binnendienst

Thomas Le Clercq

Kopersbegeleiding

Amy de Wit

Medewerkster Binnendienst

 

Demi van der Helm

Medewerkster Binnendienst